Menü
Ana Sayfa

Londra & İskoçya Turu THY ile 4 Gece Ekstra Turlar Dahil Ramazan Bayramı Dönemi

Konsey Tur öneriyor 4 Gece 5 Gün Uçak ile Ulaşım İstanbul Kalkışlı

Londra - Glasgow - Edinburgh

2 Kişi
1 Oda, 2 Yetişkin, 0 Çocuk

Konsey Tur güvencesi ile Londra ve Edinburgh'u gezmeye başlıyoruz.
TUM DENEYIMLER DAHIL!
 Londra & Edinburgh Rehberli Şehir Turları
  Londra – Edinburgh Hızlı Tren Deneyimi
 İkonik Londra Metrosu (Tube) ile Şehir Keşfi
 Masalsı Dean Village Yürüyüşü
 Livingston Designer Outlet Alışveriş Keyfi
 Glengoyne Damıtımevi Ziyareti & Viski Tadım Deneyimi
 İskoçya'nın Tarihi Başkenti Stirling
 Glasgow Panoramik Şehir Turu

Tur Programı

1. Gün | 6 Mart 2027 İSTANBUL - LONDRA

Istanbul Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde bagaj ve check-in işlemlerinin ardından Türk Hava Yollarının TK1241 sefer sayılı uçuşu ile 08:45’te Londra’ya hareket ediyoruz. Yerel saat ile 09:50’de Londra’ya varışımızın ardından, bizleri bekleyen rehberimiz ve özel aracımız ile panoramik Londra şehir turumuza başlıyoruz. Şehir turumuz sırasında Londra’nın dünyaca meşhur simgeleri olan Trafalgar Meydanı, Londra Parlamento Binası, Big Ben Saat Kulesi, London Eye ve Tower Bridge gibi birçok turistik nokta görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelimize transfer ve dinlenme

2. Gün | 7 Mart 2027 LONDRA’NIN İKONİK NOKTALARI VE ALIŞVERİŞ ROTALARI

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, Londra Yürüyüş Turu için otelden ayrılıyoruz. İlk olarak, şehri keşfetmek için sadece hızlı ve pratik bir ulaşım aracı değil, aynı zamanda Londra’yı daha derinlemesine deneyimlemenin bir parçası olan dünyanın en ünlü metrolarından biri olan Londra Metrosu (Tube) ile şehir merkezine geçerek şehrin tarihi ve kültürel noktalarını keşfetmeye başlıyoruz. Turumuz sirasinda Buckingham Sarayı’nı ziyaret ediyoruz. Eğer şanslıysak, Horse Guards Parade’i izleme fırsatımız da olacak. Ardından sırasıyla, şehrin en ünlü ve en yoğun caddeleri olan Covent Garden, China Town, Piccadilly Circus gibi yerleri keşfedeceğiz. Londra’nın en büyük alışveriş caddesi olan Oxford Circus ve Regent’s Street'te alışveriş yapabilir, ayrıca lüks mağazaların bulunduğu New Bond Street’i keşfe çıkabilirsiniz. Turumuzun arindan otelimize transfer.

3. Gün | 8 Mart 2027 LONDRA – EDINBURGH | TARİHİ ŞEHRİN KEŞFİ

Sabah erkenden odalarımızı boşaltarak Edinburgh tren yolculuğumuz için istasyona hareket ediyoruz. Yaklasik 4 saatlik bir tren yolculuğunun ardından Edinburgh’a varıyoruz. Edinburgh’a varışımızın ardından ilk durağımız, İlk durağımız, masalsı atmosferi ve tarihi taş evleriyle ünlü Dean Village olacak. Burada kısa bir yürüyüş yaparak River Leith boyunca uzanan manzaraları ve taş evleri keşfedeceğiz. Dean Village’den sonra turumuza şehrin kalbinde devam ediyoruz: şehrin en dikkat çekici ve tarihi noktalarını panoramik bir şekilde keşfedeceğiz. İlk olarak, ünlü Edinburgh Kalesi'ni dışarıdan göreceğiz. Sonrasında, şehri yüksekten izleyebileceğimiz Calton Hill'e çıkacak, burada muazzam bir manzara eşliğinde fotoğraf çekeceğiz. Turumuz boyunca, Royal Mile ve Princes Street gibi tarihi caddelerde dolaşarak, Kraliyet Sarayı ve Parlamento Binası'nı dışarıdan görme fırsatımız olacak. Turumuzun ardından otelimize transfer.

4. Gün | 9 Mart 2027 İSKOÇYA’NIN TARİHİ VE LEZZET ROTASI: LIVINGSTON OUTLET – STIRLING – GLENGOYNE – GLASGOW

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Edinburgh'dan ayrılıyor ve ilk durağımız olan Livingston Designer Outlet'e hareket ediyoruz. Birbirinden ünlü markaları avantajlı fiyatlarla bulabileceğiniz bu alışveriş merkezinde serbest zaman veriyoruz.
Ardından İskoçya'nın "tarihi kalbi" olarak bilinen Stirling'e geçiyoruz. Burada, İskoç bağımsızlık mücadelesinde önemli bir yere sahip Stirling bölgesini keşfedecek, tarihi atmosferi yakından hissedeceğiz. Sonrasında 1833 yılından bu yana üretim yapan ünlü Glengoyne Damıtımevi’ni ziyaret ediyoruz. Tur sırasında İskoç viskisinin üretim sürecini yakından tanıyacak ve farklı viski çeşitlerini tatma fırsatı bulacağız. Günün son durağı ise İskoçya'nın en büyük şehirlerinden biri olan Glasgow. Panoramik şehir turumuz sırasında Glasgow Katedrali, George Square, City Chambers, Buchanan Street, Kelvingrove Park ve Clyde Nehri görülecek yerler arasında yer almaktadır. Turumuzun ardından otelimize transfer.

5. Gün | 10 Mart 2027 EDINBURGH – İSTANBUL

Kahvaltının ardından otelden ayrılıyor ve Edinburgh Havalimanı’na transfer oluyoruz.Check-in ve pasaport işlemlerimizin ardından Türk Hava Yolları’nın TK1344 sefer sayılı uçuşu ile saat 11:00’de İstanbul’a hareket ediyoruz. Yerel saat ile 18:30’da İstanbul Havalimanı’na varışımızın ardından turumuz sona eriyor.

Rezervasyon Özeti

Fiyata Dahil Olan Hizmetler
  • Türk Hava Yolları ile İstanbul (IST) – Londra Stansted (STN) /Edinburgh (EDI) – İstanbul (IST) parkurunda ekonomi sınıfı uçuşlar,
  • Londra & Edinburgh’da 3*-4* otellerde 2 gece oda ve kahvaltı konaklama,
  • Havalimanı – Otel – Havalimanı transferleri,
  • Londra – Edinburgh arası tren bileti,
  • 2.gun Londra şehir içi ulaşım için Tube (Metro) bileti, 
  • Programda belirtilen tüm turlari ve aktiviteler,
  • Glengoyne Viski Tadım Turu (2 tadım dahil),
  • Havalimanı ve şehir vergileri,
  • Profesyonel Türkçe rehberlik hizmeti, 
  • Tur boyunca tüm misafirlerimiz için wireless tour guide system (kulaklık sistemi) kullanımı.
Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Yurtdışı çıkış harcı,
  • Kişisel harcamalar 
  • Şoför ve rehber için beklenen bahşişler,
  • Öğle ve akşam yemekleri,
  • Vize ücreti, 

Otel ve Kategori Adı İki Kişilik Oda Kişi Başı Tek Kişilik Oda Farkı 1. Çocuk
Standart Paket
1029 EUR 200 EUR 0 - 1 Yaş 150 EUR
2 - 4 Yaş 699 EUR

Standart Paket

İki Kişilik Oda Kişi Başı
1029 EUR
Tek Kişilik Oda Farkı
200 EUR
1. Çocuk
0 - 1 Yaş 150 EUR
2 - 4 Yaş 699 EUR
Sık Sorulan Sorular
Aklınızda soru mu var?

Uzmanlarımız size yardımcı olmaktan memnuniyet duyar.

Rezervasyon
Tur Tarihi
Misafir Sayısı
2 Kişi
Her oda için kişi sayısını ayrı belirle
Paket Seçimi
Rezervasyon Özeti
Kişi Başı 1029 € 'den itibaren