Costa Toscana ile Batı Akdeniz Sardinya Adası Gemi Turu PGS ile 7 Gece - 10 Eylül 2026
- Konsey Tur öneriyor
- 7 Gece 8 Gün
- Özel Sefer
Tur Programı
1. Gün | İstanbul – Roma - Civitavecchia
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanında uçuştan 3 saat önce buluşma ve check-in işlemlerimizin ardından Roma (FCO) Havalimanına uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. İnişimizin ardından 5* Costa Toscana’ya transferimiz gerçekleşiyor.
2. Gün | Cenova | Portofino Turu
Kahvaltının ardından arzu eden misafirlerimiz geminin ekstra olarak organize edeceği Portofino turuna katılabilirler. Adına şarkılar yazılmış rüya gibi bir köy olan PORTOFİNO turu yapacağız. Cenova’dan hareket eden otobüsümüz öncelikli olarak Santa Maria Liguria kasabasına gideceğiz. Buradan bineceğimiz yerel araçlar ile Portofino’ya geçeceğiz. Bu güzel kasabayı daha yakından tanıma fırsatını yakalayacağız. Yaklaşık 5 saat sürecek bu gezimizde unutulmayacak yerler göreceğiz. Turumuzun bitiminde gemiye geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama gemide.
3. Gün | Marsilya | Aix-En Provience & Marsilya Şehir Turu
Gemide alacağımız kahvaltının ardından kartpostalları andıran manzaralar içerisinde gezdiğinizi düşüneceğiniz bu turumuzda ilk olarak Norveç’in en ünlü şelalerinden biri olan, “ikiz şelale” olarak Türkçe’ye çevirebileceğimiz Tvindefossen’i ziyaret ediyoruz. Bir sonraki durağımız Norveç’in bir diğer ünlü şelalesi olan Skjervsfossen şelalesi olacak. Voss kasabasındaki vereceğimiz mola sonrasındaki durağımız ise ünlü Neroy vadisinden geçerek “tanrıların buluşma yeri” anlamına gelen Gudvangen olacak. Her durağında kartpostalvari muhteşem manzaraları fotoğrafladığımız turumuzun sonunda Flam’a dönüyoruz. Tur bitiminde, Norveç’teki son limanımızdan ayrılmadan önce, vergi iadesi de alabileceğiniz, çok hafif kaz tüyü ünlü Norveç montları, Omega-3 gibi balık yağları ve çok çeşitli diğer hediyelik eşyaları bulabileceğiniz mağazalarda bol bol alışveriş yapabilmek için vaktiniz olacak. Akşam yemeği ve konaklama gemide.
4. Gün | Barselona | Barselona Şehir Turu
Kahvaltının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak organize edeceği Barselona şehir turuna katılabilirler. Avrupa’nın en güzel metropollerinden biri olan Barcelona’daki şehir turumuz, limanda bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile başlayacak. La Rambla Caddesi, Cristoforo Colombo Anıtı, Maremagnum Suni Limanı, Barceloneta Plajı, Olimpiyat bölgesi ve limanı, Catalunya Meydanı, Gaudi’nin evlerinin bir sokak müzesine dönüştürdüğü Paseu de Gracia caddesi ve en temel eseri Sagrada Familia göreceğimiz yerler arasında. Turumuz esnasında Montjuic tepesine çıkıp manzara fotoğrafları çekeceğiz. Alışveriş için La Rambla’da serbest zamanın ardından gemimize geri döneceğiz. Akşam yemeği ve konaklama gemide.
5. Gün | Denizde Seyir
Tüm günümüz denizde seyir halinde geçecek. Bu muhteşem geminin tadını çıkartmak için mükemmel bir fırsat. Kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinizi özel şefler tarafından taze olarak hazırlanan, herkesin damak tadına uygun çeşitli yiyecekleri bulunduran açık büfe restoranda ya da A La Carte restoranda sizin için özel ayrılmış yerinizde alabilirsiniz. Gün içerisinde Yoga ve fitness derslerinin yanı sıra, açık hava tenis, voleybol ve basketbol veya vücut geliştirme ekipmanlarının da yer aldığı son teknoloji ürünü Technogym ile donatılan spor salonundan yararlanabilirsiniz. Akşam yemeğinden sonra dilerseniz geminin renkli ve eğlenceli bar ve kafelerinde vakit geçirip canlı müzik dinleyebilir, dilerseniz Broadway stili müzikallerden oluşan tiyatro gösterilerine katılabilir, kumarhanede şansınızı deneyebilirsiniz. Akşam yemeği ve konaklama gemimizde.
6. Gün | Cagliari | Cagliari Şehir Turu & Dolianova Şarap Bağları
Kahvaltının ardından arzu eden misafirlerimiz geminin ekstra olarak organize edeceği Cagliari şehir turu & Dolianova Şarap Bağları turuna katılabilirler. Limandaki özel aracımız ile Sardinya’nın meşhur şaraplarının üretildiği Danilova’ya doğru yola çıkıyoruz. Yol üzerinde 13. Yüzyıla tarihlenen geçmişi ile San Pantaleo kilisesi’ni ziyaret edeceğiz. Daha sonra bölgedeki bir şarap mahzenini ziyaret edip şarap yapımı ile ilgili süreç hakkında detaylı bilgi sahibi olacağız. Arzu eden misafirlerimiz şarap tadımı yapabilirler. Turumuzun bitiminde gemimize geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama gemide
7. Gün | Napoli | Pompei & Napoli Şehir Turu
Gemide alacağımız kahvaltının ardından arzu eden misafirlerimiz geminin ekstra olarak organize edeceği Pompei & Napoli Şehir Turuna katılabilirler. Bu turumuzda Vezüv yanardağının külleri altında kalan Pompei’de doğanın gücünü yaşayacaksınız. Daha sonra Napoli’ye uğrayıp panoramik bir otobüs turunun ardından Kraliyet Meydanını göreceğiz. Turumuzun bitiminde gemimize geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama gemide.
8. Gün | Civitavecchia – Roma - İstanbul
Gemide alacağımız kahvaltının ardından çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak organize edeceği Roma şehir turuna katılabilirler.
Rezervasyon Talep Formu
Fiyata Dahil Olan Hizmetler
- Türk Hava Yolları ile İstanbul Yeni Havalimanı – Roma – İstanbul Yeni Havalimanı arası ekonomi sınıfı uçuşlar.
- KİŞİ SAYISI GÖZETMEKSİZİN PROFESYONEL KOKARTLI TÜRKÇE REHBERLİK HİZMETİ.
- Havalimanı – Liman – Havalimanı transferler.
- Havalimanı ve liman vergileri. (500€)
- Tercih edilen kategoride tur süresince konaklama.
- Gemide sabah, öğle, akşam yemekleri ve ara ikramlar.
- Açık büfe ve geminin çeşitli alanlarında bulunan otomatlardan alınan içecekler.
- Gemideki eğlence ve şovlar.
- Fitness & Spor salonu kullanımı.
Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
- İptal teminatını ve vize güvencesini kapsayan seyahat sağlık sigortası 70€. 70 yaş ve üzeri %100 surprim uygulanır.
- Servis ücretleri. Günlük kişi başı 11€ gemide ödenir. Zorunludur.
- Sağlık hizmetleri.
- Kara turları.
- Kişisel Harcamalar.
- İç hat bağlantı uçuşları.
- Gerekli vize ücreti.
- Gemide bar ve restoranlarda alınan tüm içecekler.
- Yurtdışı çıkış harcı.
| Otel ve Kategori Adı | İki Kişilik Oda Kişi Başı | Tek Kişilik Oda Farkı | 1. Çocuk | 2. Çocuk |
|---|---|---|---|---|
|
İç Kabin 10.09.2026 - 17.09.2026 - İç Kabin |
1399 EUR | 1120 EUR | - | - |
|
Dış Kabin 10.09.2026 - 17.09.2026 - Dış Kabin |
1499 EUR | 1200 EUR | - | - |
|
5. Güverte Demir Balkonlu Kabin 10.09.2026 - 17.09.2026 - 5. Güverte Demir Balkonlu Kabin |
1849 EUR | 1480 EUR | - | - |
|
Balkonlu Kabin 10.09.2026 - 17.09.2026 - Balkonlu Kabin |
1999 EUR | 1600 EUR | - | - |
İç Kabin
10.09.2026 - 17.09.2026 - İç Kabin
Dış Kabin
10.09.2026 - 17.09.2026 - Dış Kabin
5. Güverte Demir Balkonlu Kabin
10.09.2026 - 17.09.2026 - 5. Güverte Demir Balkonlu Kabin
Balkonlu Kabin
10.09.2026 - 17.09.2026 - Balkonlu Kabin
Genel Uyarılar ve Notlar
- 10.09.2026 SAW FCO 09:05 – 10:50 – PC1221
- 17.09.2026 FCO SAW 14:50 – 18:25 – PC1224
- Programda belirtilen uçuşlar ilgili havayolu ve ilgili Cruises şirketinden alınmıştır. Saatlerde oluşabilecek herhangi bir
- değişiklikten acentemiz sorumlu değildir. Bu sebeple herhangi bir saat değişikliği sebebi ile acentemiz programda değişiklik
- yapma hakkını saklı tutar.
- Operasyon acentesi gerekli gördüğü taktirde uçuş güzergahını, uçuş saatini değiştirmek hakkını saklı tutar. Örneğin Marsilya’dan
- kalkacak bir gemi için Nice olarak duyurulmuş uçuş güzergahını Marsilya olarak değiştirebilir ya da tam tersi. İstanbul dışından programa katılacak olan misafirlerin kendi alacakları iç hat biletleri satış acentesi ya da operasyon acentesi sorumluluğunda
- değildir.
- Vize başvuruları için gerekli evraklar 48 saatte temin edilmektedir. Başvurunuzdan en az 2 gün önce acentenizden vize konfirme yazılarınızı istemeniz gerekmektedir.
- Havalimanı ve limanlar ile havalimanı-liman arası gidiş-dönüş transferlerinde misafirler kendi eşyalarından mesuldür. Hiçbir
- acente yetkilisi, rehber ve şoför valiz emanet alma hakkına sahip olmadığı gibi herhangi bir sorumluluk altında tutulamaz.
- Gemi yolculuğu sırasındaki alacağınız akşam yemeklerinden 2’si resmi akşam yemeğidir ve burada yemek isteyen her erkek yolcumuzun yanında en az bir adet takım elbise, bayanların da en az 1 adet gece elbisesi bulundurmak zorundadırlar.
- GEMİ ŞİRKETİ VE KAPTAN TURDAN ÖNCE YA DA TUR ESNASINDA ROTA VE LİMANLARDAKİ SAATLERDE DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKINI SAKLI TUTMAKTADIR.
- Gemi seyahati esnasında grubumuzun akşam yemek alacağı restoran ve masalar gemi şirketine bağlı olarak genellikle önceden belirlenmiş ve isimlere göre numaralandırılmış olup bazı gemi şirketlerinde ise açık oturum şeklinde olacaktır. Masaları önceden belirlenmiş gemilerde alınacak ilk gün akşam yemeğinden son akşam yemeğine kadar herkes daha önceden belirlenen masalarda oturacak olup arzu eden misafirler yemeklerini geminin başka restoranlarında da gemi yetkili personelinin ayarlamasına bağlı olarak alma hakkına da sahiptirler.
- Gemiye check-in esnasında istisnasız her yolcunun (çiftlerde sadece 1 kişi) kabin anahtarları alınırken gemi resepsiyonuna kredi kartını ibraz etmesi veya nakit depozit yatırması gerekmektedir. Bu ibraz sonucunda her kredi kartından ortalama 300 euro provizyon çekimi yapılacaktır. Bunun nedeni sizler gemiye check-in yaptıktan sonra seyir esnasında gemi içinde yapacağınız harcamalar içindir. Gemi içindeki harcamalarınızı ise (içki, meşrubat veya alkollü içecekler için) gemi resepsiyonu tarafından sizlere verilecek olan manyetik kartlar ile yapabileceksiniz. Gemide casino haricinde hiçbir yerde nakit para geçmemektedir. Tüm harcamalarınızı odalarınızdaki televizyonlardan öğrenebilirsiniz.
- Gemi seyahatimizin başlangıcında grubumuzun tüm valizleri için belirli renklerde valiz etiketleri gemi biletiniz ile sizlere ulaştırılacaktır. Cruise limanında bu etiketleri valizlerinize takmanız gereklidir.
- Valizlerinizi geminin ilk kalkış gününde akşam geç vakite kadar kamaralarınıza gelmeyebilir. Bu yoğunluk ve kalabalıktan kaynaklanan ve kesinlikle geminin sorumluluğunda olan bir durumdur. Onun için gemiye bineceğiniz ilk gün elzem olan ihtiyaçlarınızı küçük bir el çantasına koyup yanınıza almanızda fayda vardır.
- Geminin kalkış saatlerine kesinlikle riayet edilmesi gerekmektedir. Limanlarda gemimizin kalkış saatinden en geç 60 dakika önce gemiye giriş yapılması gerekir. Aksi takdirde gemiye giriş yapamayabilirsiniz. Böyle bir durumdan da acentemiz sorumlu olmayacaktır.
- Gemi seyahatimizin sonunda ise valizlerinizi toplayarak bir gece önceden kabinlerinize daha önceden bırakılacak etiketleri takarak saat 00.00’a kadar kabin kapılarınızın önüne bırakmanız gerekmektedir. Gemiden çıkış işlemlerimizin ardından grubumuzun valizlerinin olduğu istasyondan valizlerini alacaktır. HER BİR MİSAFİRİMİZİN KENDİ VALİZİNİ DOKUNARAK VE KONTROL EDEREK ALMASINI ÖNEMLE RİCA EDERİZ.
- Süresi olmasına rağmen 10 yıldan eski olan pasaportlar ile yurtdışına çıkış gerçekleştirilmemektedir.
- Pasaportunuzun süresi tur bitiş tarihi itibari ile minimum 6 ay geçerliliği bulunması gerekmektedir.
- Pasaportunuz yırtık ve yıpranmamış olması gerekmektedir.
- Her program için ilgili vize işlemleri satış acentesi ve yolcu sorumluluğundadır. İlgili tur için hangi vizenin gerekli olduğu o turun programından öğrenebilirsiniz. TÜM MİSAFİRLERİN GİDİŞ DÖNÜŞ UÇAK BİLETLERİ, GEMİ BİLETLERİNİ YANLARINDA BULUNDURMALARI GEREKMEKTEDİR.
- Misafirlerimizin cep telefonlarını yurtdışı kullanıma açtırmalarını öneririz.
- Gemilerde genelde yüzdüğü bölgeye göre Euro veya USD para birimleri kullanılmaktadır. Geminin ilk günü gemide bulunan otomatlardan oda hesabınıza nakit ve kredi kartı ile depozito yatırabilirsiniz.
- Tüm programlar için min. Katılım sayısı 20 kişi (10 kabindir) Operasyon acentesi çoğunluk sağlanmadığı taktirde 1 ay öncesinden turu iptal etme hakkını saklı tutar. Misafire alternatif bir program önerebilir.
- İptal koşulları her program için ayrı ayrı ilgili programın içeriğinde bildirilmiştir.
- Tur esnasında gemi çalışanlarına fiziksel şiddet ve hakaret eden misafirlerimizi gemi kaptanı gemiden indirme hakkına sahiptir. Böyle bir durumda yolcuya herhangi bir iade yapılmamaktadır.
- YAPACAĞINIZ SEYAHATİNİZDE GÜZEL ANILAR BİRİKTİRMENİZİ TEMENNİ EDERİZ
GRUP UÇUŞ BİLGİLERİ
NOTLAR VE BİLİNMESİ GEREKENLER
Rezervasyon itibari ile; 180 gün kalaya kadar kişi başı %10 / 179-150 gün %15/ 149-120 gün %25 / 119-90 gün %30 / 89-60 gün %50 / 59-45 gün %60 / 44-30 gün %75 / 29-10 Gün %90 / 9 günden az %100